Om oss

Profesjonelle malingsløsninger for enhver overflate

Om oss

Vi ble etablert i 2021 og har bygget oss et solid rykte for å levere enestående tjenester og overgå kundenes forventninger. Vår dedikasjon til kvalitetshåndverk, oppmerksomhet på detaljer og kundetilfredshet setter oss i en særstilling i bransjen.
Vi forstår at hjemmet eller bedriften din er en verdifull eiendel, og vi streber etter å forbedre både skjønnheten og funksjonaliteten gjennom våre maler- og gulvtjenester. Med vårt team av erfarne og dyktige fagfolk har vi gjennomført mange prosjekter av ulike størrelser og kompleksiteter.
Vi er stolte av å tilby et bredt spekter av tjenester, inkludert innvendig og utvendig maling, tapetsering, og gulvinstallasjon og restaurering. Ved hjelp av førsteklasses materialer og moderne teknikker sikrer vi enestående resultater som står seg over tid.

Vårt team

Vår suksess drives av vårt eksepsjonelle team av dedikerte fagfolk som legger sin ekspertise og lidenskap i hvert prosjekt. Ledet av vår grunnlegger, [Navn], består vårt team av erfarne malere, tapetseringseksperter og gulvspecialister som er forpliktet til å levere arbeid av høyeste kvalitet.
Når du velger FPK Maling AS, kan du stole på at du jobber med et team som er dedikert til å levere kvalitet, pålitelighet og kundetilfredshet. Vi ser frem til muligheten til å samarbeide med deg og bringe dine maler- og gulvprosjekter til live.
Hvis du har flere spørsmål eller om det er noe annet jeg kan hjelpe deg med, ber jeg deg om å gi meg beskjed!

Hvorfor velge oss?

01

Erfaring

Vårt team har mange års erfaring innen bygg og anlegg, og våre prosjektledere har ledet noen av de største og mest komplekse byggeprosjektene i Norge.
02

Kvalitet

Vi bruker alltid de beste materialene og utstyret, og vi håndplukker håndverkere med omhu for å sikre at hvert prosjekt er ferdigstilt til høyeste standard.
03

Pålitelighet

Vi forstår hvor viktig tid er når det kommer til bygging, derfor arbeider vi med strenge tidsrammer og budsjett for å sikre at prosjektet ditt blir levert på tid.
04

Kundeservice

Vi tror på å gi deg den beste kundeservicen fra start til slutt. Vi sørger for god kommunikasjon og vil alltid være tilgjengelig for spørsmål eller bekymringer.
05

Miljøvennlighet

Vi tar ansvar for miljøet ved å bruke bærekraftige materialer og prosesser som bidrar til å redusere karbonavtrykket under prosjektene våre.
06

Konkurransekraft

Vi gir deg konkurransedyktige priser uten å ofre kvaliteten på arbeidet vi utfører. Vi vil gi deg det beste tilbudet mulig slik at du får mest mulig ut av budsjettet ditt.
fpk Maling as

La oss gjøre ditt neste maleprosjekt enkelt og bekymringsfritt. Kontakt oss i dag for en gratis konsultasjon og tilbud.

Kontakt oss